• 1402/11/02 - 11:49

بیمارستان نیایش روند اجرایی مناسبی دارد

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری لرستان از روند اجرایی مناسب بیمارستان نیایش خر‌م‌آباد خبر داد و افزود: امیدواریم این طرح تا پایان سال ۱۴۰۳ به بهره‌برداری برسد.

به گزارش روابط عمومی استانداری لرستان، احمدرضا دالوند چهارشنبه دربازدید از بیمارستان نیایش خر‌م‌آباد، اظهار کرد: بیمارستان نیایش یک ضرورت و از مهمترین پروژه‌های استان در بحث زیرساخت به شمار می‌آید.

وی افزود: امیدواریم این پروژه با تزریق اعتبارات در کوتاه‌ترین زمان ممکن به بهره‌برداری برسد.

معاون عمرانی استانداری لرستان به روند اجرایی مناسب پروژه نیایش اشاره و با بیان اینکه این اتفاق در سایه همدلی مجموعه استان و قرارگاه رخ داده است، گفت: امیدواریم با تلاش و همت قرارگاه خاتم بیمارستان نیایش تا پایان سال ۱۴۰۳ به بهره‌برداری برسد

دالوند خاطر نشان کرد: مهمترین موضوع برای تکمیل این بیمارستان تامین منابع مالی است که باید از مسیرهای مختلفی پیگیری شود تا این مهم تحقق پیدا کند.

وی در ادامه افزود: تهاتر ظرفیتهای غیر ضروری علوم پزشکی، اعتبارات وزارتخانه و مصوبه سفر ریاست جمهوری را از جمله راه‌های تامین اعتبار مالی پروژه در حال احداث بیمارستان نیایش است.

گفتنی است در این بازدید  دکتر بهرام دلفان ریاست دانشگاه علوم پزشکی ،دکتر علی فرهادی معاون توسعه مدیریت و منابع ومحمدرضا رحمانی مدیرعامل هلدینگ تخصصی راه و شهرسازی قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا نیز حضور داشت.

• گروه خبری : بازدید ها
خانم  یعقوب زاده

خانم یعقوب زاده

سوالات متداول

معاونت توسعه و مدیریت منابع کجا واقع شده است؟

لرستان - خرم آباد - خیابان معلم میدان شهید انوشیروان رضائی 0 دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی ساختمان شماره یک طبقه دوم معاونت توسعه

معاونت توسعه و مدیریت منابع شامل چه مدیریت های می باشد؟

1- مدیریت توسعه منابع انسانی "طبقه دوم در ساختمان شماره یک می باشد "

مدیریت توسعه و تحول اداری "طبقه دوم در ساختمان شماره یک می باشد "

مدیریت بودجه و پایش عملکرد"طبقه دوم در ساختمان شماره یک می باشد "

مدیریت امور مالی"طبقه دوم در ساختمان شماره یک می باشد "

مدیریت منابع فیزیکی و طرح های عمرانی "این ساختمان در ضلع جنوبی محوطه دانشگاه قرار دارد"

مدیریت پشتیبانی و امور رفاهی "این ساختمان جنب مسجد در محوطه ستاد دانشگاه قرار دارد."

روزهای ملاقات عمومی با معاون توسعه در چه روز های برگزار می شود؟

زمان ملاقات با معاون توسعه مدیریت و منابع در روز های دوشنبه ساعت 10 تا 11 صبح می باشدجهت هماهنگی با شماره 06633319480 با داخلی 270 تماس حاصل فرمائید

offer
انتقادات